Montage

 

De montage wordt gedaan door ervaren monteurs met veel ervaring en kennis van zaken. Daarmee bent u verzekerd van een goede plaatsing. Ze laten uw woning netjes en zonder rommel achter.

Onze kozijnen worden gemonteerd op een kunststof stelkozijn. Dit zorgt voor een duurzame afdichting van uw kozijnen. Deze methode zorgt ervoor dat de isolatiewaarden behouden blijven en dat er geen tochtnaden kunnen ontstaan.  Ook de afwerking aan de binnenzijde verzorgen wij met hoogwaardige kunststof materialen zoals de hoeken en vensterbanken.

 

profielen

Het profiel zegt veel over hoe het kozijn eruit gaat zien. Het is belangrijk  om na te gaan welk profiel het beste bij uw stijl past. U kunt kiezen uit het vlakke profiel of het verdiepte profiel. Wij zijn u graag behulpzaam bij het maken van uw keuze.

Het vlakke profiel is de goedkoopste optie. Dit profiel wordt wereldwijd het meeste gebruikt voor kunststof kozijnen. In het verleden was dit ook het enige verkrijgbare profiel echter tegenwoordig heeft u meer keuze. Vooral in bedrijfspanden, chalets, woningen die reeds kunststof kozijnen hebben of woningen waar aluminium kozijnen worden vervangen wordt gekozen voor het vlakke profiel.

Het verdiepte profiel is speciaal voor de Nederlandse markt ontworpen. Het wordt ook wel Hollands profiel genoemd. Het past uitstekend bij de meeste bouwstijlen in Nederland en geeft een stijlvol resultaat. Ook in nieuwbouw wordt het verdiepte profiel veel toegepast in woonhuizen.

 

Kozijnfitpro V.O.F.

Beverdamlaan 6

7602 XR Almelo

 

Tel: +31 (0) 88 501 6000

Email: info@kozijnfitpro.nl

 

IBAN: NL11RBRB0943572185

BIC: RBRNL21

BTW: NL - 856890686B01

KvK: 67238742

 

Algemene voorwaarden