kozijnfitpro

betaalplan

Het financieren van kozijnen hoeft niet duur te zijn. Via het Kozijnfitpro Betaalplan heeft u al vanaf  € 49,- per maand nieuwe kunststof kozijnen en deuren

Dit is inclusief montage en volledige afwerking. Zowel binnen als ook buiten. Onze financiële adviseurs berekenen graag de maandlasten voor de renovatie van uw woning. Om u zo volledig mogelijk te adviseren en uw situatie te bekijken maken wij graag een afspraak bij u thuis. Op basis van het stappenplan nemen wij stap voor stap met u door wat de mogelijkheden zijn.

 

Stappenplan voor financieren

  1. Persoonlijk oriëntatiegesprek met betrekking tot de kozijnen. De adviseur van Kozijnfitpro komt bij u thuis en inventariseert met u de huidige situatie en mogelijkheden.
  2. Detailbespreking over uw wensen. De adviseur bespreekt met u uw persoonlijke wensen. Samen met u bekijken we met al deze gegevens wat voor u de beste op maat oplossing is. U bent dan verzekerd van het juiste product, juiste afwerking, optimale service tegen de beste prijs.
  3. Prijsopgave / offerte en uitleg over de financiële mogelijkheden. Op basis van bovenstaande gegevens zal er een totaalprijs in een vrijblijvende offerte worden aangeboden. Kiest u ervoor om de offerte om te zetten naar een opdracht dan volgen de onderstaande stappen
  4. Financiële zekerheid. Onze financiële adviseur bekijkt met u de mogelijkheden. Indien het financieel niet haalbaar is vervallen de volgende stappen.
  5. Bouwtechnisch inmeten en nader te bespreken wensen. De monteur komt langs voor het technisch inmeten van de kozijnen.
  6. De opdracht wordt in bestelling genomen. U krijgt schriftelijk bevestigd wanneer de kozijnen bij u worden geplaatst
  7. De kozijnen worden bij u gemonteerd. Onze ervaren monteurs komen de volledige en vakkundige montage verzorgen

 

Kozijnfitpro V.O.F.

Beverdamlaan 6

7602 XR Almelo

 

Tel: +31 (0) 88 501 6000

Email: info@kozijnfitpro.nl

 

IBAN: NL11RBRB0943572185

BIC: RBRNL21

BTW: NL - 856890686B01

KvK: 67238742

 

Algemene voorwaarden